Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  STC Training Club

  Fick för ett tag sedan höra talas om något som heter STC Training Club.
  Var faktiskt en tjej på gymmet där jag gick som pratade om det då hennes syster börjat där och hon skulle börja där så snart hennes bindningstid på gymkortet gått ut och då hon snart skulle flytta till Trollhättan.

  STC Training Club erbjuder företagsfriskvård, viktminskning, sol & relax, PT och även DS PT-skola – för dej som kanske vill utbilda dej till Personlig Tränare!

  De har träning för alla åldrar, från barn till senior. De har olika medlemskap som är anpassade efter olika önskemål, t.ex. hur mycket du tränar och om du kommer träna på ett ställe eller ha möjlighet att träna på alla STC-klubbar.

  Jag tycker STC Training Club låter jättebra, att man kan få hjälp med kostrådgivning, deras måltidsersättningar, foodbox och även hjälp med motivation och hjälp med träning utav en personlig tränare.
  Du kan även välja PT DUO, så att du och en vän kan gå samtidigt, vilket jag tycker låter jättekul.
  Då kan man peppa varandra från start!

  Det finns som sagt flera olika medlemskap så att du kan hitta det som passar just dej bäst!

  One Response to STC Training Club

  • Jessica says:

   Hej, nu har jag äntligen hittat en person, du alltså, som jag kan jämföra mig med och också få inspiration av.

   Jag skulle börjat min viktnedgång för länge sen men det har bara inte blivit av. Alltid när jag börjat har det alltid hänt något.
   Men nu när jag hittat dig är jag mer taggad än någonsin.
   Jag är 166 cm lång, vikten vill jag inte avslöja riktigt men kan säga så mycket att när jag nämnt för andra att jag ska gå ner i vikt menar de på att jag inte behöver det och att jag inte är tjock. Men om man jämför vad jag vägde innan så är min vikt idag en stor ökning.
   Jag lovade mig själv att inte gå upp i vikt när jag blev äldre, men det hände ändå..på något vis. Jag har ett mål om att gå ner 16 kg. Men om man jämför med mitt mål är det proportionerligt med ditt.
   Nu får vi bara hoppas att jag håller mig till mina löften :)

   Hälsningar Jessica och tack för att du givit av dig själv!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg