Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  När annat spelar in.

  Jaha, efter att ha gått ner till 63 kilo så spelade det ingen roll att jag höll mej på lågt kaloriintag 5 dagar av 7 dagar i veckan, eller att jag rörde mycket på mej att jag låg bränt alla kalorier jag fått i mej.
  Vägde mej imorse, 64,4 kilo. Suck.

  Så idag kör jag shakes, ska köra shakes veckan ut om måendet inte påverkas för mycket.
  Har juh redan problem med blodtrycksfall och huvudvärk, men hoppas det ska gå.
  Hittills 330 kcal intaget, 220 kcal kvar att dricka. :p
  Blir dock inte mycket till träning idag då jag är hemma med två sjuka barn.
  De är friska, men hemma en sån där extra dag, så imorgon ska de förhoppningsvis till dagis och då ska jag ta mej min saknade och efterlängtade powerwalk.

  Så förhoppningsvis tisdag- söndag = shakes och powerwalks.

  Sen nästa vecka går jag tillbaka till att äta allt, men lagom portioner, mest protein, mindre kolhydrater och mindre fett. Veckorna i Kalmar ska ägnas mer åt träning nu när jag faktiskt har ett träningskort där. :)

  Någon gång tänkte jag kanske testa Dukandieten > Attackfasen i helst 10 dagar.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg