Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Slanka – Du gör jobbet, men Slanka erbjuder dej verktygen!

  Jag vill berätta något för er..

  Jag har juh testat olika måltidsersättningar o.s.v. och förutom att jag tycker Slanka smakar godast och har bra konsistens så erbjuder Slanka dessutom fller verktyg än själva produkterna.
  Slanka har nämligen en tankeskola (jag är inne på vecka två nu), där man får lära sej att tänka ”rätt” och bryta det gamla tankemönstret som lett till dåliga matvanor.

  Dessutom erbjuds du en mentor/slankacoach!

  Gamla vanor är svåra att ändra, speciellt på egen hand. I Viktklubben fungerar Slanka-coach Lena Villaume som din mentor. Hon leder dig in i en ny livsstil och hjälper dig att förändra ditt beteende, för att uppnå en trivselvikt och en bättre hälsa. Du får lära dig allt du behöver veta om sunda matvanor och betydelsen av motion för att uppnå en varaktig viktminskning. Ni håller kontakt genom hela processen för att du ska få ett fungerande viktprogram samt den motivation och lust du behöver för att genomföra det du bestämt dig för.

  För att kunna nå en varaktig viktminskning krävs en helhetssyn och din egen vilja. Tankens kraft har en avgörande betydelse. Att veta vad som är sunt och förnuftigt är en sak, att stå emot när hjärtat och magen säger någonting annat är inte lika lätt. Det är i sådana situationer som din kontakt med Slanka-coach Lena är ett viktigt stöd.

  Du kan välja att få enskild rådgivning eller att vara med i en liten grupp med andra i samma situation.

  Du kan även gå på inspirationsträffar och träffa andra som går ner i vikt med hjälp av Slanka, inspireras av andra, kanske inspirera själv, stötta och få stöd.

  Ni får in missa att Slanka finns på Facebook OCH det finns även en Slanka-app till iPhone och Android! :)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg