Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Jag har hittat rätt!

   

   

  Igår var jag som sagt på ett otroligt givande besök hos Slanka!

  Träffade otroligt trevliga och hjälpsamma tjejerna Lena och Jeanette som jag pratade länge med.
  Fick smaka Slankas chokladshake och jordgubbsshaken och jag är helt lyrisk, jag har verkligen inte smakat någon godare shake tidigare.
  Dessutom är dom fria från Aspartam, gluten och sojamjöl vilket för mej känns väldigt viktigt och hälsosamt.
  Med mej hem fick jag en påse med medlemskort, penna, måttband, minttabletter (x2), en flaskhållare (rem man kan fästa på sin dricksflaska så man kan bära den med sej), Slanka-shaker, en mintchoklad-bar, en chokladtoffee-bar, 2 kycklingsoppa, 2 grönsakssoppa, 2 apelsinshakes, 2 cappuccinoshakes, 2 chokladshakes, 4 jordgubbshakes, 4 mintchokladshakes, 2 vaniljshakes och 2 tuttifruttishakes.

  Ser så mycket i fram emot att smaka dom alla!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg