Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Nu får jag ta mej i kragen!

  Nej, nu har jag slappat till mej så nu är det nya tag!

  Ska minsann, börja äta bättre och inte som om det vore min födelsedag eller midsommar varje dag.
  Röra på mej mer och inte bara slappa för att det är sommar och semester inte!

  Peppa mej! :D

  6 Responses to Nu får jag ta mej i kragen!

  • Johanna says:

   Heja dig! Det var jag som skrev till dig för ett tag sedan om attg jag börjat min resa. Då hade jag gått ner 2 kilo tror jag nu är det 8 :) Men visst bodde du i närheten av mig? Jag bor i enskede. Vi skulle kunna peppa varandra kanske har du lust att ha promenad sällskap?

   Maila mig isåf.

   Hälsningar
   Johanna

  • Mona says:

   Har läst igenom din blogg lite och jädrans.. Jag är sjukt imponerad.. Har själv gått och trott att mina lår aldrig kommer att bli mindre än 70 cm, men nu när jag ser dina före/efter bilder finns det hopp..

  • Jenny says:

   Hej!
   Grymt jobbat.. Kikade tillbaka på din start av viktresan, HÄRLIGT kämpat verkligen.. Jag är också i full gång nu :) Mer taggad än någonsin.

   / Jenny

  • BigStream says:

   Riktigt imponerande viktresa du har gjort :) Heja dig och hoppas att du kan hålla vikten!

  • Elsa J says:

   Ramlade in på din sida av en ren slump, vilket otrolig resa du har gjort! Blev verkligen inspirerad och peppad av dig!!!! Har precis själv kört igång mig för att gå ner i vikt, så blev verkligen glad av att hitta din blogg! :)

  • LowerBMI says:

   Vilken inspiration! Va duktig du är som klarat av att gå ner så mycket!
   Jag hoppas nu på att jag fått kraft på riktigt och inte kommer ge upp eller hitta på ursäkter som tyvärr är lätt att ta till.
   Jag har en gravidmage som hängt med sen förra året som ska bort och jag har senaste tiden börjat ta tag i vad det jag stoppar i munnen….

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg