Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Tänkte be om lite lästips!

  Om alla ni underbara besökare/läsare skulle vilja lämna en kommentar med era lästips på sidor eller bloggar med recept, träningstips och andras väg mot målvikt?

  Vore väldigt tacksam!

  Ha en underbar dag, själv ska jag försöka hinna träna lite här hemma idag. :)

  6 Responses to Tänkte be om lite lästips!

  • inita says:

   Hej tycker du är så duktig. jag hittade din blogg nån gång i januari av en slump och jag blev så taggad av dig. Du har inspererat mig mycket. Jag kände så mycket igen mig från din blogg. Efter 2 barn så hamnade vågen till slut 102 kg.Började i januari och idag har jag gått ner 27 kg. har ca 8 kg kvar.
   Jag har provat pulver diet,lchf och nu kör jag i princip inga kollhydrater sen är jag ute och springer,går med vagnen,cyklar och crosstrainer. Har vallt det som funkar för mig för man har fullt upp med barnen och hemmet.

  • Johanna says:

   inita:
   Oh underbart! Glad jag blir över att höra både att jag inspirerat dej men även över dina otroliga framsteg!
   Du ska verkligen vara stolt över dej! :)

   Kram

  • Kristina says:

   Hej! De har två bloggarna följer jag och tycker är bra, plus din då självklart;-)
   http://blogg.amelia.se/smulan/
   http://varstafeta.shapemeup.se/
   Du är så duktig och har kommit långt på din resa, själv har jag lite mer kvar, men det går åt rätt håll:-)
   Ha det bra i dag på national dagen!

  • Linda says:

   Hejsan!

   inne på din sida efter att ha letat runt efter nya bloggar att läsa och inspirera sig utav ..

  • Jennie says:

   Rensade min blogg förra veckan och börjar om (igen) med vikten – skam den som ger sig ;-)

   Kollar in här ibland för lite inspiration :-)

  • Heddan says:

   Hej. Inga bra tips på bloggar eller dyl då du var den första jag surfat in på. Har ett bra tipps på bra delmål, det är att bestämma en viss jeans storlek som man ska kunna köpa och sen unna sig ett par riktigt snygga byxor när man nått den. Gick ner 18 kg från 76 till 58 när jag var 18 år. Lyckades hålla mig där fram tills jag efter graviditeten vid 26 års ålder landade på 69 kg, nu har jag över sommaren släppt alla hämningar och är tillbaka på 76, smärtgränsen nådd, nu blir det till att göra det jag vet att jag blir pigg och mår bra av, ta hand om min kropp. Tack för en underbart upplyftande blogg.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg