Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Framtidstankar

  I dagsläget bor vi i en hyresrätt som dock ligger i förstadiet för att möjligen bli en bostadsrätt.
  Vi är lite kluvna till att köpa denna lägenhet, men tänker samtidigt att om vi köper den till ett förmånligt pris vid ombildning och tar lite extra på lånet för att renovera och sedan sälja denna med en bra vinst för att kunna köpa större lägenhet eller ännu bättre, ett hus.
  Det är något vi skulle vilja om allt går vägen, så man kan juh alltid hoppas.

  Då jag vill vara förberedd om det nu blir bostadsrättsombildning så försöker jag hålla mej uppdaterad och någorlunda påläst så söker jag runt lite på mäklare, kostnader och hittade då något jag blev intresserad utav.

  Det finns en tjänst som är helt gratis, allt du gör är att anmäla dej, svara på några frågor och då kan du få tillgång till flera anbud från olika mäklare vid din lägenhets- eller hurförsäljning!

  Letar du mäklare i Stockholm?

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg