Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Normal”viktig”?!

  WOW, testade nyss mitt BMI och gissa vad!!
  – Jag har normalvikt nu!
  Jag har alltså gått från FETMA till NORMAL!
  Från storlek 46, XL/XXL – 38/40, M!

  Detta är en helkroppsbild från början av februari!

  Har tyvärr (eller ja, är endå glad att jag slipper se) en bild från när jag vägde som mest, dock gravid med min dotter då (106kg) efter förlossningen vägde jag  96.6 och det har jag en bild ifrån..
  En jämförelsebild från 96.6kg till 86.6kilo, början av hela min viktresa från april 2009 efter en graviditet, fram tills nu och ja, då har jag hunnit med en till graviditet. :p
  Här kan ni se min första bild!

  Jisses, jag är faktiskt stolt över mej själv!! :D

  4 Responses to Normal”viktig”?!

  • Stort grattis ill diktiga dig :)
   Önskar dig en fin kväll

  • Det ska stå till duktiga dig :)

  • inita says:

   Grattis vad duktig du är. Det är ju verkligen en stor skillnad från början o nu..jag hra i pricip samma historia som du..efter min andra pojk så vägde jag 102 kg. Vid 92 kg så tog jag tag ordentlkig i min vikt o efter nästan 3 mån så har jag gått ner 12 kg. mitt mål är o gå ner till 70 kg till sommaren

  • johanna says:

   Satt och sökte runt bland viktbloggar och halkade in på din och tryckte på bilder direkt, och jag tappade hakan när jag såg hur du lyckats gå ner i vikt och hur mycket friskare du ser ut! Själv väger jag 97,2 kilo.. Och har länge försökt gått ner i vikt men inte lyckats. Men dina bilder och ord är väldigt inspirerande! och jag kommer att trycka tillbaka månader för mer inspiration och jag känner faktiskt ett litet sug efter att slänga ut all ”skit” man har i kylskåp, frys och skafferi för att börja direkt! riktigt starkt jobbat av dig!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg