Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Börjar bli frustrerad..

  Varför ska det vara så svårt att hinna till gymmet?
  Tycker att jag borde ha hela dagarna på mej, men dom måste alltid gå till något annat.
  Kvällarna är jag för trött för att träna då barnen ”sugit musten ur mej”..

  Tips?

  Hur gör ni för att alltid komma iväg och träna?

  4 Responses to Börjar bli frustrerad..

  • PLanera och prioritera är nyckelorden för träning. Det finns alltid någon tid över att träna och det behöver inte vara monsterpass på flera timmar.

  • Elin says:

   ett tips är att boka in exempelvis ett pass, så man har något som är bestämt! eller typ ha bestämt med en kompis som drar med en! då är det alltid svårare att ”skippa” för att man känner sig trött! :)

  • Alexandra says:

   Hej. Jag är också en tvåbarnsmamma på 26 år. Mina barn är 4 resp. 6 år. Jag vet att det är svårt att hinna till gymmet, men jag brukar ta med mig barnen ibland, antingen ett eller båda. Sen är det ju lika bra att gå på långpromenader ute och då kan du ju ta med den lilla i vagnen, och den stora kanske har en ståbräda? Annars kan du träna hemma, gör lite övningar typ sit ups, knäböj, armhävningar m.m. Sätt på musik och dansa loss som uppvärmning, både kul plus att man bränner en hel del kalorier =)

  • Jennie says:

   Planera och prioritera, som de andra skriver…
   Vill man så kan man.

   Skrev ett inlägg om det förut… Vi som tränar regelbundet har inte fler timmar på dygnet, vi har också barn, hem och ett liv mm :-)

   Och om du tränar får du mer ork och slipper bli lika slutkörd :-)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg