Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Dag 1, hur har det gått?

  Ja, en bar till frukost och en bulgursallad med kyckling, hummus, isbergssallad, självklart bulgur, persilja och falafel, till det drack jag en bubbelvatten och tog en kaffe med lite mjölk efteråt.

  Har inte hunnit äta middag men tänkte testa en ny nyhet från Nutrilett, EatWell – en måltidsersättning i form av pastarätter med få kalorier och hög halt protein. Bra att veta är också att EatWell innehåller allt som kroppen behöver vad gäller vitaminer, mineraler mm. EatWell finns i två smaker (Pasta Penne med tomatsmak och Pasta Carbonara) och kan tillagas i mikron eller på spisen.
  Jag ska äta Pasta Penne med tomatsmak. :)

  Kommer dricka vatten eller mjölk till maten och det blir INGEN läsk, godis, chips eller glass här hemma.
  Lördagar och någon enstaka fika är tillåtet.

  Har dessutom slutat röka efter att varit dum och börjat röka igen i början på sommaren.
  Igår 21:00 tog jag den sista och har varit rökfri sen dess.

  Imorgon blir dag två och då brukar det börja bli jobbigare, dag 1 klarar jag alltid bra, men dag 2 blir svårare, dag 3 jobbig och sen brukar det bli väldigt jobbigt några veckor fram tills jag kommit in i det helt och släppt det dagliga ”behovet” utav onyttigheter.

  Startvikt: 79.0 kilo
  Målet är att till årskiftet iaf väga UNDER 70 kilo. :)

  One Response to Dag 1, hur har det gått?

  • Anja says:

   Vi har nästan samma startvikt och målvikt! Jag väger 80 kg och SKA ner till 70,5 kg innan årsskiftet :) Sen har jag 5-8 kg kvar efter det.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg