Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Efter en sommar..

  ..fylld med onyttigheter, gotti gott gott och myyyycket kolhydrater så ska jag försöka minska intaget igen.
  Kommer inte äta mer fet utan minska mitt kolhydratsintag.
  Min mage sväller något enormt när jag äter kolhydrater, titta själva!

  Så, jag ska nu testa hur min mage mår med mindre kolhydrater, om den blir mindre uppblåst,spänd o.s.v.

  Någon som ”sväller” upp som jag på kolhydrater och har bra recept att dela?

  10 Responses to Efter en sommar..

  • Miss Fatty says:

   Men oj! Jag trodde att du visade upp en gravidmage innan jag läste. jag har aldrig sett någon svälla så mycket av kolhydrater. jag ska själv ta bort de mesta av kolhydraterna nu. hoppas att det går bra för dig! Du har varit grymt duktig hittills. lycka till!

  • lilja says:

   wow känner igen de där… men gud vad du har gått ner mycket! fatta många mjölkpaket du gör av med??? hur gör du?

  • ealina says:

   Hej! Sån där blir min mage med! JAg trodde länge att det berodde på mjölk eller stekt mat eller.. tja.. vad som helst. Men nu har jag insett att det är kolhydraterna som är boven! ”kul” med en som har samma problem ;) Jag är med flerbarnsmamma och tycker att det nästan till och med blivit värre efter barnen. Kanske är magen mer lätt-uttänjd nu? ;)

   Jag äter själv enligt lchf men med betoning på proteinet och inte överdrivet med fett som jag trodde från början, hehe.

   JAg lägger till dig i min blogglista, hoppas det är ok. Alltid kul med fler bloggar att läsa! :D

   Lycka till med kolhydratminskningen!

  • jag says:

   Snubblade förbi din blogg.
   Kika gärna in hos mig!

  • Fia kamlund says:

   Har precis hittat hit och har därför inte läst så mycket, men har ett tips. Har du kollat allergi mot gluten? Det är ett protein som finns i vete, råg, korn och i ”icke-rent” havre och som man kan vara allergisk mot. Det som händer när man äter gluten om man är intollerant är att tarmluddet förstörs, vilket gÖr att man inte kan ta upp näring som man ska. Jag är själv glutenintolerant och min mage ser ut exakt som din när jag har fått i mig gluten, dessutom blir jag laktosintolerant pga den förstörda tarmväggen. Tyvärr finns inget botemedel mot glutenintolerans, utan det äR liVslång avhållsamhet som gäller. För att kontrollera om man är intollerant kan man själv sluta äta allt som innehåller gluten, eller gå till läkare och ta blodprov och sedan eventuellt gastroskopi och/eller endoskopi. Jag Rekommenderar dig verkligen att kolla upp detta om du inte gjort det, då ens livskValitet höjS mycket om man fÅr bukt med detta, även om det betyder att man måste säga nej till mycket mat man blir bjuden på osv.

  • Madde says:

   Jag har kört viktväktarna i 5-6v och det går saaaakta neråt. Ja ska pröva lchf i några veckor och ser hur det går. vad tyckte du om lchf? va det helt värdelöst pga dina dåliga värden eller skulle du kunna tänka dig att pröva igen?? kram

  • lilja says:

   wow enorm skillnad! kör hårt nu, bara 3 kg kvar!!!!! lägg på 0a så får vi vad jag har kvar :P

  • lilja says:

   Vi är några bloggar som vill ha en gemensam viktnedgång,

   -5 kg på 1 månad start idag. vi ska se om vi alla kan klara med våra olika dieter att gå ner 5kg!!!

   på min blogg kommer jag skriva allas namn som ska vara med, deras start vikt och så kan alla följa varandra, vill man inte ha vikten utskriven så behöver man inte, men vi ska peppa varandra och tappa rekord mycket tsm!

   Vill du vara med?

  • lisa says:

   Jag har ocå en stor mage men mitt problem e att min pojkvän vill inta ha sex för att han tycker att min mage är för stor. har du samma problem??? Hjälp!!!

  • Johanna says:

   Säger din pojkvän så?
   Nej oavsett hur stor jag varit har min pojkvän aldrig varit ”otänd” utan alltid tyckt om mej och varit tänd på mej.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg