Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Sommarkilon

  Ja, här har jag inte varit så aktiv av många skäl.
  Inte haft så mycket tid då jag dragit igång ett event och ansvarar nu för ca 100 gäster.
  Prioriterar min vanliga blogg mer än denna.
  Det är sommar och semester.. och där med en massa onyttigheter. :p
  Färskpotatis med gräddfil och gräslök, eller en kall färskpotatis med smör.
  Iskalla öl, glass och mycket mycket mer..
  Så.. vågen har nu hamnar på stadiga 77 kilo, 2 kilo på 2 månader, MEN.. sen försöker jag röra mycket på mej nu när det är sommar, så antagligen därför jag inte gått upp ännu mer.
  Efter att vi kommit hem från Rhodos alltså början på september, då tar jag tag i detta igen.
  Tills dess tänker jag mumsa och njuta, det är faktiskt sommar. :)

  Tycker ni jag ska våga mej på LCHF igen?
  Trots min senaste hemska upplevelse?
  Så många som har gott att säga, men sen finns det juh de som inte mått bra på LCHF och de med hemska historier.
  Ni som LCHF:ar, kontakta mej gärna med era bästa råd och recept!

  Ha en fin dag!

  5 Responses to Sommarkilon

  • jessica says:

   En ligthversin av lchf?
   uteslutningsmetoden?
   som jag! :-)

  • Joline says:

   Men nu har jag allt missat varför LCHF var en hemsk upplevelse FÖR DIG. Jag kan väl hålla med om att det inte är helt lätt. mEN VIKTMINSKNINGEN VÄGER UPP DET MESTA. SEN HAR JAG JU INTE ALLS SAMMA GODISSUG ELLER HUNGERSKÄNSLOR LÄNGRE!

  • ullis says:

   hEJ!

   jAG HITTADE HIT FRÅN EN ANNAN BLOGG OCH SITTER OCH LETAR INSPIRATION OCH MÅSTE BARA SÄGA ATT DET VAR JÄTTEKUL ATT LÄSA LITE OM DIG. sKA LÄSA MER NÄR JAG FÅR TID.
   pÅ ÅTERSEENDE!

  • Sarah says:

   you go girl! Du går ju redan ner i vikt :-) Duktigt!

  • Jennifer says:

   jag är diabetiker och lchf eller vad det nu heter vore ju optimalt, men jag vet typ inte ens vad det är höhö. men, det jag försöker säga är att jag äter som alla borde äta; fem gånger per dag i inte för stora portioner och allsidigt. undviker allt socker, dvs produkter som får blodsockret att stiga snabbt (dock äter jag massa frukt), så lite lightprodukter som möjligt (hellre mindre mängd av tex fet fil än större mängd fil med låg fetthalt) och försöker då istället äta långsamma kolhydrater som man klarar sig längre på. och powerwalka 5ggr i veckan, har det som rutin. med de långsamma kolhydraterna och motion så får man en riktigt snygg kropp ;) det är inte svårare än så. plus att jag kan unna mig att tjocka på fredagar och lördagar :D dock är det inga snabba resultat, detta tar tid innan det syns. men om man håller fast vid detta så kommer man få en hållbart sund livsstil som inte känns jobbig övht och få en hälsosam kropp! Lycka till!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg