Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Ta sej i kragen? Eller lägga ner?

  Well, idag mumsades det wienerbröd då vi hade gäster som firade sambon i efterskott.
  Jag nöjde mej med ett fast jag lätt hade kunnat mumsa i mej flera.

  Måste skärpa mej, men tycks vara omöjligt?
  Någon som kan peppa, tipsa, rycka tag i mej igen?

  One Response to Ta sej i kragen? Eller lägga ner?

  • Ida says:

   Jag håller också på att försöka banta! Det är jätte svårt. Helst om man har en sambo eller någon man bor med som får äta vad de vill och sitter brevid och mumsar i sig. sedan ifall man har massa goda saker hemma som man bara vet finns i skafferiet går det inte att sluta äta.
   Mitt tips: ät upp allt skit du har den här helgen och har en riktig fett helg! sedan på måndag tar du nya tag och äter bara frukt eller något annat. du måste hitta något som du tycker är gott och kan ersätta allt det söta. annars kommer det aldrig gå. jag äter som mest på kvällarna men nu istället för att äta en massa godis så tänkte jag att jag ska äta knäckebröd (som har fungerat förut) och en massa frukt. dricker även citronvatten, två glas om dagen vilket får igång din matsmältning! så de är jätte bra.
   Jag sätter igång hårt på måndag! är du med mig?

   lycka till!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg