Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Hårda tag

  Idag och imorgon ska jag hålla mej till shakes, bars och soppor.
  Dock bara idag och imorgon.
  Har dock ätit ett räkchips då jag försökte visa min dotter att det går att äta.
  Hon brukar nämligen älska räkchips och då hon matvägrar pga sjukdom så tar vi till alla medel.
  Försökte med glass igår, men nej, barnet ville inte. (?!)

  Jaja, kör vidare nu med nystart!

  2 Responses to Hårda tag

  • Mikaela says:

   Hej, vad kul att jag hittade din sida. vi startade på nästan samma vikt, tyvärr står det still nu för mig men 5 kg ner iaf. tummen upp för korten och måtten du lagt ut, skrämmande vad lika våra mått är. jag kommer fortsätta läsa här för jag blir så inspirerad av att hittat någon som haft samma startvikt och nästan helt samma mått. känn ingen press bara för att jag kommer läsa här nu, du är inte mer än människa. Lycka till!!!!

  • emma says:

   Nej jag tror inte det. Dom tog kolesterol, sköldkörtel, blodstatus och socker. Dr tog blodtryck också som var bra nu. Det var inte bra innan lchf och viktnedgång. Dr tyckte inte att jag behövde ta prover om jag mådde bra.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg