Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Vilka är ni?

  Tänkte fråga vilka ni är som läser?

  Så orkar ni får ni gärna skriva lite kort i en kommentar, t.e.x.

  Namn, ålder, bor, hur hittade du min blogg och vad tycker du om bloggen, vad saknas?

  5 Responses to Vilka är ni?

  • Åsa says:

   Jag hittade din blogg nånstans på nätet när jag surfade runt, jag käkar lchf jag med och tycker det är kul att läsa andras bloggar om det.=) Jag heter Åsa, är 38 år snart, bor utanför Jönköping med make, tre tonåringar å tre hundar!=)

  • Hanna says:

   Jag hittade oxå din blogg när jag kollade runt lite bland lchf-bloggar. Jag äter oxå enligt lchf/gi sen ett tag tillbaka o läser gärna bloggar om ämnet för att hålla motivationen uppe samt hitta lite inspiration. Jag heter hANNA, ÄR SNART 32 ÅR, BOR UTANFÖR ÖREBRO MED MIN FAMILJ SOM BESTÅR AV MIG, MAKEN O VÅRA TVÅ DÖTTRAR, SAMT MAKENS SON VARANNAN VECKA. :)

  • Hanna says:

   Ojdå, ibland blir det visst stora bokstäver trots allt! ;) Sorry

  • Jessica says:

   jag läser =)

   Du vet vem jag är, en vän till dej, trebarnsmorsan i Ormkärr!

   Din viktblogg håller mej vid gott mod, den visar att jag också borde och kan sätta fart med viktnedgången… =)
   Kram!

  • Sofia says:

   Sofia, 19 år bosatt i uppsala för studier till gymnasielårare men är urprungligen en dalkulla. Kommer inte riktigt ihåg var jag hittade din blogg men den har varit med i min ”bloggmapp” ett tag nu så jag är en av dina trogna följare ;)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg