Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Min kost – Mammadieten?

  Mammadieten som är anpassad för mammor (men även andra).
  Anledningen till att jag kallar den för mammadieten är för att jag som själv är mamma har ofta svårt att hinna få tid till att äta då barnen kräver uppmärksamheten, tiden till att bli matade, påklädda, bytta på, lekta med o.s.v.så det är svårt att få tid till att hinna äta och ibland glömmer jag i allt ”göra” och stress.

  • Man ersätter 1-2 mål mat per dag med någon måltidsersättning (shake, smoothie, bar eller soppa).
  • Man äter mellanmål som t.ex. frukt, ägg, macka, morötter o.s.v. en tallrik fil eller yoghurt.
  • Man äter middag – 40-60% kött/fisk/fågel, 20-30% potatis/ris/pasta, max 2-3msk sås eller dressing (beroende på hur fet den är) och sen sallad!

  Gott och funkar toppen för mej! :D

  Om någon annan tar efter denna kost/diet får ni gärna höra av er till mej med frågor eller tala om hur ni mår och hur det går för er. :)

  2 Responses to Min kost – Mammadieten?

  • EMMA says:

   hehe nej jag tror inte att jag klarar det. jag kan inte byta ut två mål mot ersättning för det kommer jag aldrig orka hålla i längden. däremot byter jag ut ett mål eller två mål lite då och då. kommer fortsätta att undvika kolhydrater men inte tillsätta extra fett (det har jag ju iofs inte gjort så mycket) ska försöka äta mig mätt på protein och grönsaker ;)

  • Jessica says:

   Jag kör mammadieten nu, hojtar till med frågor eller glada tillrop inom en snar framtid… =)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg