Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Inge träna alls när man är sjuk?!

  Jag fick höra idag att om man har feber ELLER hosta så ska man INTE träna då det finns risk att det går ner i lungorna?!
  Vad stämmer?
  Får jag träna något när jag är förkyld med helvetisk hosta?
  Om jag har lust och ork?

  2 Responses to Inge träna alls när man är sjuk?!

  • Petra says:

   Min gamle friidrottstränare sa alltid att det gick bra så länge jag inte var svullen i halsen. enbart snorig eller en tråkig hosta och kroppen känns ”lätt” och relativt kry så tycker jag att man kan träna. Men har du ingen matlust och känner själv att du blir lätt ansträngd – då ska du skippa träningen.

   Ha en trevlig kväll och krya på dig!

  • Sandra says:

   Ut och promenera istället kanske? Lagom takt utan att köra slut på dig så att säga. Jag tror skälet till att man inte ska träna när man har förskylningar i kroppen är att du frestar på hjärtat mycket mer än normalt..

   Trots allt kämpar/arbetar ju kroppen hårt med att schasa ut viruset/bakterierna.. så du kan ju tänka dig att det kan bli lite jobbigt om man anstränger sig för mycket i övrigt också..

   krya på dig

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg