Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  ”Tickelitick” säger vågen

  Nu står vågen på 86.6, alltså -0.9 kilo för förra veckans kamp.
  Hann inte ta mått så det gör jag nog ikväll eller imorgon.

  Skönt med lite resultat, nu hoppas vi måttbandet är lika snäll som vågen.
  Yeay!

  3 Responses to ”Tickelitick” säger vågen

  • Emma says:

   mEN VAD ROLIGT ATT HA HITTAT TILL DIN BLOGG!
   jAG HÅLLER PÅ MED SAMMA SAK SOM DIG, DVS FÖRSÖKER GÅ NER I VIKT. dESSUTOM HAR JAG TVÅ BARN (3,5 ÅR OCH 10 MÅNADER), ÄR EXAKT LIKA LÅNG (164 CM) OCH VÄGDE INLEDNINGSVIS NÄSTAN LIKA MYCKET SOM DIG (90,2 KILO). sEN HAR JAG OCKSÅ HÅLLT PÅ I TRE VECKOR. dESSUTOM HAR JAG NÄSTAN SAMMA MÅLVIKT SOM DU (65 KILO KÄNDES JÄMNT OCH BRA ;-) )

   lUSTIGT ATT DET KAN VARA SÅ LIKA :-d

   jAG KÖR DOCK INTE lchf UTAN SNARARE lclf OCH JAG TRÄNAR TRE GÅNGER I VECKAN OCH PROMENERAR MINST 10 000 STEG PER DAG.

   eTT STORT LYCKA TILL FRÅN MIG! jAG KOMMER ATT FÖLJA DIG FRÅN OCH MED NU.

  • Emma says:

   Okej….caps lock…

  • Emma says:

   Men gosh… Nu läste jag lite mer här inne på din blogg och jag håller OCKSÅ på med viktresa no 2 :-) På samma sätt som du så avbröt jag den första då jag blev gravid med minstingen. Då hade jag gått ner från 91,5 kilo till 67 kilo. Sen gick jag så klart upp 25 kilo under graviditeten…

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg