Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  LCHF eller INTE?

  Jag undrar om LCHF inte funkar på mej längre?
  Jag tänker verkligen på vad jag äter, att även grädde och annat innehåller kolhydrater.
  Jag har börjat med Cocosa och kör på hårdare, men istället går jag ner mindre och mindre?
  Vad är det som är så fel?
  Ska jag sluta med LCHF?

  Kör en vecka till men om det inte sätter lite fart så får jag nog ta och ge mej..
  Det vore synd då jag gillar maten man får äta.

  5 Responses to LCHF eller INTE?

  • Ida says:

   Hej. jag tycker inte du ska ge upp! oftast när man kämpar med någon diet så blir det en tid när vågen tycks stå still. det hör till. fortsätt kämpa så når du snart målet!

  • tina says:

   Har ätit lchf lika länge som dig och gick också ner de första två veckorna. Nu händer ingenting och jag ligger tom plus nån cm….börjar också misströsta lte nu, men tror det tar tid…så du är inte ensam. Jag har också stenkoll på kolhydraterna, men tycker snarare att jag är striktare nu, fast med mindre fett???

  • elin says:

   jag ska byta till viktklubb istället :) jag har 5 kilo jag vill gå ner iaf och det är super smidigt och bra och du kan äta allt :) värt att testa :)

   kram

  • Moa says:

   Det är inte så konstigt, kolhydraterna binder vatten och nu har du tömt kroppen på kolhydrater och därför förlorat vätska. Så du gör inget fel, det är helt naturligt. Fortsätt du om du gillar dieten, du kommer gå ner mer men lite långsammare och nu är det verkligen fett som försvinner. Heja heja!

   (Allt blir stora bokstäver när jag skriver, hoppas det inte blir så när inlägget publiceras…)

  • therese says:

   Hej!Jag började 7 januari och gick ner 2,5 kg direkt,men sen är det stop.Hade känslan att nu ”skiter2jag i det o ger upp.så läste jag ditt (moa) inlägg.Nu blev jag peppad,tack

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg