Här är jag!
Jag är Johanna, 30årig tvåbarnsmamma som håller till i söderort - Stockholm.
Har ett förflutet med olika ätstörningar och ett grymt sockerberoende.
Trivs inte alls med min kropp och dess tyngd gör att jag inte orkar med, så nu jädrans ska jag kämpa mej ner till min trivselvikt på 62 kilo.

Hänger ni me?

Livsstilsresan till Mallorca:
Översätt:
Aktuell vikt | Veckans vikt:
 • 121008 - 63.9kilo
 •  
  Räkna ut ditt BMI  BMI-tabell »

  Ads:

  Bunden vätska?

  Jag har frågat ”LCHF-proffsen” på kolhydrater i fokus om vad jag kan göra för fel.
  Fick svaren att jag kanske behöver äta mer?
  Vissa behöver tydligen äta mycket för att det ska funka.
  Sen påminde de mej om dricka mycket vilket behövdes för senaste veckan har jag varit dålig på att dricka.
  Sen det som jag tror är anledningen.

  Jag åt juh tårta hos farmor förra veckan och sen kebab på helgen, de kan tydligen vara så att när man äter mer kolhydrater än vad man bör/gör så binder juh kroppen vätska och det tar olika lång tid för olika människor att bli av med den vätskan.
  Tror det stämmer för idag visade vågen liiiite ner istället för upp som igår.
  Jag är ”vågomanisk”, men ska försöka låta bli att väga mej så mycket och om det inte går så ska jag försöka ha i huvudet att det går lite upp och ner beroende på när man väger sej, om man varit på toaletten, hur mycket man ätit, vad man ätit o.s.v.
  Dessutom utom är det så med många kvinnors vikt att den går upp och ner lite beroende på vart i menscykeln man befinner sej, och kroppen binder olika mycket vätska pga hormoner.

  Känner mej pepp igen och ikväll blir det FLÄSKFILÉ! :D
  Mums..

  Tipsa gärna på feta bra LCHF-såser som passar fläskfilé.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Prenumerera på bloggen
  bloglovin
  På Facebook:
  Pinga Frisim
  Träningsbloggar
  Viktbloggar - Dietguiden.com  SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg